Selskapsmeny

Velg mellom en to-, tre- fire- eller femretters meny, som alle består av de beste råvarer, tilberedt av erfarne kokker. Har du spesielle ønsker, hjelper vi deg gjerne med å komponere en egen meny.

Toretters

Alternativ #1 450,- per pers

Peppergrillet okse indrefilet, peppersaus, , grønnsaker og fløtepotetterte.


Vahlrona chocokadekake med vaniljeis og bærsalat.

Bestill
Alternativ #2 450,- per person

Urter og einebær bakt hjortflatbiff, einebærsaus, ovnstekte poteter og grønnsaker.


Creme brulee med frukt, bær og sorbet.

Bestill

Treretters

Alternativ #1 525,- per person (minimum 30 personer)

Marinert Frøya laks-Carpaccio 
Marinert frøya laks Carpaccio med ananassalat, pepperrotkrem, og sitrussaus og dillolje.


Hel Stekt okseindrefilet ”Madagascar” 
Grillet indrefilet av okse, Madagascar-peppersaus, grønnsaker og fløtepotet terte.


Cremé brulée 
Servert med fruktsalat og bringebær sorbet

Bestill
Alternativ #2 550,- per person (minimum 30 personer)

Parmaskinke med mozzarella
Servert med salat, mozzarella, parmesan ost og soltørket tomatdressing.


Hel stekt hjortflatbiff
Servert med grønnsaker, karamellisert einebærsaus og fløtepotetterte.


Sjokolade fondant
med vaniljeis, bringebærsalat og passjonsfruktsaus

Bestill
Alternativ #3 550,- per person (minimum 30 personer)

Smør stekt Hitra Kamskjell med grønn ertepuré 
Smør stekt kamskjell serveres med smørsaus.


Grillet andebryst med appelsinssaus 
Servert med sopprisotto og sherrytomater


Sjokoladeterrin " Nemesis"
Servert med plommesalat og vaniljeis 

Bestill

Fireretters

Alternativ #1 600,- per person (minimum antall?)

Kamskjell med grønn ertepuré 
Kamskjell tilberedt med sitrus- og chillidressing


kremet Breiflabb suppe 
Med kaviar og parsilleolje


kalveentrecôte med basilikumsmør 
Servert med pastinakkpuré, stekte poteter og demi-glace


Sjokoladeterrin ”Nemesis” 
Servert med kirsebærsalat og valnøttis

Bestill