Om oss

Skal du arrangere selskap og ønsker god mat ferdig servert? Da kan du overlate jobben til oss. Vi tilbyr ulike selskapsmenyer, koldtbord, tapas og sushi – eller det du måtte ønske.

Du kan stole på oss

Med Frati Catering i Trondheim som leverandør av festmaten, kan du stole på at kvaliteten og servicen holder mål. Ønsker du selskapsmat og full bevertning, stiller vi med servitører og kokk på stedet.

Om kjøkkensjefen

Bernard Saverimuthu er daglig leder og kjøkkensjef ved Frati Catering i Trondheim. Han har mer enn 20 års erfaring i bransjen, og har oppnådd flere gode plasseringer i ulike kokkekonkurranser. Gjennom Frati Catering har Bernard organisert serveringen til selskaper i alle størrelser i Trondheim og omegn. Han har funnet løsningen på mang en utfordring som har dukket opp i løpet av årene, og det har vist seg at det meste lar seg gjennomføre.

Enten du lar deg friste av våre ferdige menyforslag, eller du har andre retter, menyer eller type servering i tankene, ordner vi det for deg. Har du spesielle ønsker, ta kontakt. Ønsker du å bestille fra våre ferdige menyer, fyll ut bestillingsskjemaet.